Özdemir’den Sarız’a ’jeotermal’ müjdesi

Özdemir’den Sarız’a ’jeotermal’ müjdesi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIM İLE KAYSERİ’NİN SARIZ İLÇESİNDE JEOTERMAL ÇALIŞMALARININ YAKINDA BAŞLAYACAĞINI DUYURDU.MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL BAŞKAN YARDIMC

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kayseri’nin Sarız ilçesinde jeotermal çalışmalarının yakında başlayacağını duyurdu.
Özdemir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Sarız’da çıkan ve jeotermal rezerv olduğuna dair güçlü bulgular sunan sıcak su tespiti sonrası, kaynağın çıktığı arazinin sahibi olan kıymetli hemşerimiz Sayın Ahmet Erkek ile bir araya gelerek, hem Sarız hem de Kayseri’nin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak yatırımlar için görüşmelerimiz oldu. Mevcut durumda jeotermal rezerv tespiti için gerekli yasal izinler alınmış ve değerli valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in de destekleriyle yakında çalışmalara başlanacaktır. Sarızımıza, Kayserimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yakın gelecekte Sarız’da termal otellerin ve seracılık faaliyetlerinin yürütüldüğü günlere hep birlikte kavuşacağız."