ÖZVARİNLİ´DEN SEÇMENE BİRLEŞME ÇAĞRISI

ÖZVARİNLİ´DEN SEÇMENE BİRLEŞME ÇAĞRISI

İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Kayseri´deki memleket evlatlarına çağrıda bulunarak,?Bir an kırılmış, öfkelenmiş olabilirler. Bir an kendine başka yol çizmiş olan arkadaşlarımız olabilir. Zaman geç değildir, bu kent

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını Karpuzatan hobi bahçesini gezerek, Oruçreis, Zümrüt ve Buğdaylı Mahallilerinde ev toplantılarına, Doğu Türkistanlılar derneği ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş´ın Eskişehir Bağları Danişment Gazi mahallesindeki seçim ofisinin açılışına katılarak sürdüren İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, seçmenler ile buluşma programına katıldı. Programa Özverinli´yle birlikte ilçe Başkan Adayı Yurder Şahin ile partililer yer aldı. Katıldığı Toplantılarda konuşan Özvarinli, ilçe genelinde yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerilerini sıralayarak kendisine destek istedi.

Vatandaşları ziyaret toplantısında konuşan İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli,?Bu yerel yönetimindeki sorumluluk hepimizindir. Hiç kimse basit sebeplerden dolayı uzak durmasın, oturduğu yerden ayağa kalkmalı, ayrışmamalı, bütünleşmeli ve birleşmelidir. Buradan çağrımdır. Bir an kırılmış, öfkelenmiş olabilirler. Bu yerel seçim ihtiyaç seçimidir. Türkiye´nin moral seçimidir. Sadece Kayseri ittifakı değil, Türkiye´nin ittifakı için milletçe farklı bir görüşe, farklı bir yönelişe yürümek için başka bir yerel seçimdir. Bugün itibariyle ben Kocasinan´dan çağrı yapıyorum. Zaman geç değildir, arkadaşlarımızın bir kez daha düşünüp, yol ayrımında değil, yol birliğinde buluşmalılar.31 Mart´ta kol kola yürümeliyiz.Birleşerek yürümeliyiz. Aksi takdirde bu sadece siyasal bir süreç değil, toplumsal bir süreç olduğunu halkın süreci tüm vicdanı ve ahlakıyla takip ettiğini görüyorum. Bu duyurumu bu ikazımı duyacaklarını düşünüyorum. Eğer bunu dikkate alırlarsa mutlu olurum. Almazlarsa bizimle bir hesapları yok ama millete mutlaka hesap verirler? dedi.

?31 MART´TA SİZİN TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ ORANLA KAZANACAĞIZ?

Yerel seçimi kazanacaklarını ifade ederek konuşmasını sürdüren Özvarinli,?Umudumu ve kazanacağımıza olan inancımı kelimelere sığdıramayacağım kadar yüksek olduğunu ifade etmek istiyorum.31 Mart´ta biz kazanacağız.31 Mart´ta sizin tahmin edemeyeceğiniz oranla kazanacağız. Yeni bir başlangıcı ve süreci bu İlçede var edeceğiz. Sorumluluk sahibiyiz, bir güne çok çalışacağız, ama esas başarıyı 5 yılda topluma barışı ve huzuru getirerek bu ilçeye yeni bir dönemi, yerel yönetimde değişimi getireceğiz? ifadesini kullandı.

TARIMSAL KALKINMA PROJESİ

Dr.Özvarinli,?Tarımsal üretim ve arz güvenliğini destekleyen politikalar ile çevre ve doğal kaynakların sürdürebilirliği ilkesine bağlı olarak ortak şehirlerdeki üretimin yönlendirilmesi sağlanacak. Eğitimler, örgütlenme destekleri, altyapı iyileştirmeleri, takım teminleri gibi

yöntemlerle yerel kaynakların kullanılmasının teşviki ve kırsal kalkınmaya ön ayak olmasını sağlayacağız. Tarım-sanayi entegrasyonuyla kırsal alanda yaşayanların gelirlerinin çeşitlendirilmesi ve istihdam yaratılarak refah düzeyinin yükseltilmesine yönelik faaliyetlerin sağlanmasını yapacağız. Gelir getirici projeler ile ekonomisi tarıma dayalı ülkelerde bilhassa kırsal kalkınma alanında, Bölgenin yerel yapısıyla uyumlu, üretilen ürün veya hizmetin yöresel satış ve pazarlama imkânının bulunması yâda daha ileri seviyede olmasını hedefliyoruz ve bunu mutlaka gerçekleştireceğiz. Çünkü Kocasinan´ımız bu haliyle devam edemez, etmemeli. Hep birlikte sahip çıkarak ilçemizi mutlaka ayağa kaldırmak zorunayız.? şeklinde konuştu.

AVM´LERİ ZİYARETİ

Millet İttifakı´nın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı dr.Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmalarına Kocasinan bölgesi ağırlıklı olmak üzere şehrin dört bin yanını dolaşıyor, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Alışveriş Merkezleri (AVM)´leride ziyaret eden Özvarinli, buralarda çalışanlarla bir araya geldi. Seçmene kendisini ve Kocasinan için yapacağı hizmetlerin projelerini de anlatan Başkan adayı Özvarinli seçim kampanyasına çarşı-Pazar ve ev toplantılarıyla ara vermeden devam ediyor.  (Kurum Bülteni)