Talas Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor

Talas Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talaslıların sabırsızlıkla beklediği Talas Sosyal Yaşam Merkezi´ni yakında hizmete açacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in de sık sık incelemelerde bulunarak yakından takip ettiği tesis, mimarisi ve inşaat kalit

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, önceki hafta basın mensuplarının katılımıyla yaptığı yatırım turunda Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nin kalitesine vurgu yapmış, 5 yıldızlı otellerde, modern spor tesislerinde görülemeyecek kalitenin Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nde var olduğunu belirtmişti. Başkan Mustafa Çelik´in de dile getirdiği gibi mimarisi ve inşaat kalitesi ile dikkat çeken Talas Sosyal Yaşam Merkezi, Büyükşehir Belediyesi´nin Talaslılara önemli bir armağanı olacak. Bahçelievler Mahallesi-Muhsin Yazıcıoğlu Parkı karşısında bulunan Sosyal Yaşam Merkezi, pek çok ihtiyaç düşünülerek planlandı. Toplam 5 bin 247 metrekare kapalı alandan oluşan Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nde erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı iki adet yüzme havuzu, ikişer adet spor salonu, buhar odası, sauna, 8 adet KAYMEK kursları için derslik, ayrıca 2 adet bilgisayar dersliği, kreş, oyun odası gibi birimler ile dış mekana açılan 300 metrekarelik bir kafeterya yer alıyor. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nde Büyükşehir Belediyesi´nin üç ayrı şirketi tarafından hizmet verileceğini belirterek, Spor A.Ş., KAYMEK ve KAYTUR hizmetlerini bir arada yakında Talaslılarla buluşturacaklarını belirtti.  (İHA)