TED KOLEJİ´NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

TED KOLEJİ´NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

TED Kayseri Koleji´nin 53.kuruluş yılında, Atatürk Spor Merkezimizin, Anaokulu ve Ortaokul binaları görkemli bir açılış organizasyonuyla gerçekleşti.

Açılış törenine; önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olan Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Vali Yardımcısı Dr. Nail Anlar, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Kerim Güney, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, TED Sivas Koleji Kurucu Temsilcisi Erdem Er, okulumuzun yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı./resimler/2019-3/20/1053464782945.jpg

Tören; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Özbakır ın açış konuşmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu´nun yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi ve konuşması ile devam etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ ın, Kayseri Vali Yardımcısı Dr. Nail Anlar´ ın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´ın konuşmalarının ardından, Atatürk Spor Merkezimizin, Anaokulu ve Ortaokul binalarının açılışı yapıldı. (Kurum Bülteni)

Açılış törenimiz; 53 yıllık mazimizi anlatan fotoğraf sergisinin ve açılışı yapılan binalarımızın gezilmesi ile sona erdi.  (Kurum Bülteni)