AHMET ŞAN


KAYSERİSPOR KOMADA? SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ!


Haftalardır bu takımda sorunlar var, gözünüzün önüne bakın dediğimiz Kayserispor hata üzerine hata yapınca, Konya deplasmanından da mağlubiyetle döndük. ?Sistemi çöken? Kayserispor´da artık sözün bittiği yerdeyiz. Ya yönetim ya da teknik direktör gereğini yapacak.

Bu sezon şehrin desteğini tarihinde görmediği kadar arkasına alan ama bu desteği ve iyi niyeti taşıyamayan Kayserispor, hafta sonu Konya deplasmanından da hem sporsal, hem de sistemsel olarak çöküşünü ilan etti. Bu sezon resmen sporsal ve skorsal anlamda komaya girdi.

Haftalardır bu takımın iyi gitmediğini, yönetimle teknik heyet, teknik heyetle futbolcular arasında devasa sorunlar olduğunu yazdığımız Kayserispor´da sorunu çözmek adına bir tek adım atılamadı.

Bir köşeye çekilip gününü gün etmeye çalışan ve rahatını bozdurmamak için yazılan çizilenlere dahi küçük bir cevap bile veremeyen Kayserispor kulübü, artık ? Kral Çıplak? moduna geldi.

 Kayserililerin iyi niyetle verdiği desteklere karşın, iyi futbol oynamak ve en azından bir galibiyet almak derdinden başka dertlerle dertlenen Kayserispor´un sonu hüsrana doğru emin adımlarla gidiyor.

 Kayserilileri 6 haftadır sportif başarıya hasret bırakan ve hep bahane üretip hatalarını hakeme, camiaya veya başka nedenlere bağlayan Kayserispor´da artık hatanın kendilerinde olduğunu kabul etme dönemi geldi ve hatta geçiyor.

Camia, şimdi Teknik Direktör Hikmet Karaman´dan veya yönetimden erdemli davranmayı bekliyor.

Erdemli derken, hala kazanacaklarını ve takımı toparlayacaklarını düşünerek yola devam etmelerini değil, gereğini yapmalarını bekliyor.

 Bu ne demek?

Şu demek!

Kayserililer bugüne kadar sizler için ne gerekiyorsa yaptı. Az veya çok.

Ama siz Kayserililerin bu sevgisini taşıyamadınız.

Size verilen değeri büyültemediniz.

Her şeye rağmen arkanızda duran insanların söylediklerine kulak asmadınız.

Gelinen nokta çöküştür.

Bitiştir.

Bu saatten sonra hiç kimse Kayserispor´u şöyle yapacağım, böyle yapacağım diye kerameti kendinde aramasın.

?Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz? sözünden yola çıkarsak, artık bu takıma zarar verdiğinizin farkına varın ve çekin gidin.

Kayserispor´da futbol kalmadı, heyecan kalmadı. Siz direndikçe birliktelikte bozulacak.

Bizden söylemesi.